3e dinsdag, 5 oktober

Het was vandaag de 3e avond van Atelier 306! Zoë had wat lekkers meegenomen en Annelieke Dortant was er ook gezellig bij! Jammer genoeg was Julia er niet : (

Voordat we begonnen deden we eerst een warming up. Dit was een andere warming up dan vorige week: je moest samen met je buddy een beeldje van handen, gemaakt door Rodin, zo goed mogelijk proberen na te maken met je eigen handen. Dit moest wel in stilte dus je kon niet communiceren door te praten. Ondanks dat ging het nog best wel goed!

Na de warming up kregen we van Annelieke Dortant een uitleg over de goede doelen voor de kerstkaarten die we gaan maken en verkopen. De goede doelen waren: Stichting Bootvluchteling, Changing Stories en Stichting Vluchteling.

Moeilijk om te kiezen, we twijfelen nog tussen Stichting Bootvluchteling en Changing Stories.

Toen we de uitleg hadden gehad gingen we beginnen met het tekenen/schilderen van handen voor de kerstkaarten. Het was een hele vrije opdracht waarbij zo veel handen mocht tekenen als je maar wilde. Je mocht ook zelf weten welke materialen gebruikte. Amélie werd meteen beschuldigd van het tekenen van manga XD. Tijdens deze opdracht werd natuurlijk de beste muziek afgespeeld (en om alvast even in de stemming te komen): KERSTMUZIEK! Aan het einde van de avond kwam Roos (uit de atelier groep van Wabi-Sabi) nog langs.

Deze avond werd het woord ‘SPREEK(T)’ vaak gebruikt!

Juul (Fotoalbum)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *