4e dinsdag, 12 oktober

Eigenlijk zou Zoë voor vandaag een blogje schrijven, maar het zijn drukke dagen… Misschien komt haar blogje nog hier achteraan.

Keelpijn en verkouden… Normaal gesproken, ga ik dan altijd gewoon naar mijn werk, maar omdat we samen afgesproken hebben bij klachten niet te komen en omdat ik de uitslag van de test bij de GGD nog niet had, heb ik besloten weer ouderwets online te gaan. Nu klinkt ‘ouderwets’ als ‘gezellig’, maar daar moesten we wel even heel veel moeite voor doen. Ik bemerkte bij mezelf een fysieke reactie van afkeer toen we elkaar weer op het zo vertrouwde scherm van een Teamsmeeting zagen. En dat had iedereen. Nu pas merkte ik echt wat een enorme impact de lock-downperiode op zowel mij al docent als op de leerlingen heeft gehad. Het was grappig om van Julia te horen dat zij deze periode als geweldig heeft ervaren. Dat kwam omdat zij toen op een hele strenge Franse school zat en dit als een soort van bevrijding voelde. En zij heeft het maar twee weken meegemaakt. Volgens mij vonden veel leerlingen het in het begin ook heel relaxed…

Maar uiteindelijk zijn we wel allemaal bezig geweest en hebben geëxperimenteerd met sjablonen en andere technieken voor onze kaartenactie. Op de foto’s zie je hoe iedereen los is gegaan. Er zit zeker materiaal bij dat gebruikt kan worden voor de kaarten. Komende dinsdag, na de herfstvakantie, krijgen we een gast die waarschijnlijk altijd gaat komen. Dit jaar had zich geen assistente gemeld, maar Machteld Menkveld (oud leerlinge) hoorde via via dat er nog een plekje voor een assistente is en komt kijken of dit iets voor haar is. Leuk om haar weer te zien!

Bernadette (Link fotoalbum)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *