Vrijdag 15 januari

Officieel zou Atelier3 nu afgelopen zijn, omdat KleinAtelier van start gaat na de kerstvakantie. Deze groep is zo enthousiast dat ze zonder Bernadette, maar met Madelief verder gaan. Ze zijn begonnen met een oude opdracht, die al een tijd niet meer gegeven is: Maak een poster voor een zelfverzonnen kleur. Het is de bedoeling dat ze in het nieuwe kunstlokaal komen te hangen…

Madelief maakt de blogjes. Foto’s zijn te zien op: FotoalbumAtelier3

De tweede keer online Atelier3 startte een beetje chaotisch. Ik kon niet toegelaten worden tot de teams vergadering en daardoor moesten we op zoek naar een andere manier om te videobellen. Uiteindelijk na een half uurtje, waarin we meerdere opties hadden getest, lukte het om met iedereen via Zoom te bellen. Al snel had iedereen de functie gevonden waarmee je de achtergrond op Zoom kan aanpassen. Er zijn erg grappige plaatjes voorbij gekomen.

Vandaag gingen we verder werken aan de kleuren opdracht. Op woensdag was iedereen al langs gegaan op school om het papier op te halen waarop we de opdracht gaan maken. Sommige mensen zijn al begonnen met het maken van een schets op het papier, en anderen zijn nog bezig met het kiezen van een lay-out. We zijn met sommige mensen nog een half uurtje langer doorgegaan, omdat we wat later waren gestart.

Madelief