4e dinsdag

Hoii, Dit atelier was iets anders dan de andere want helaas zaten Sophie en ik thuis door de coronamaatregelen. Daarom volgden wij het online! 

In lokaal306 begonnen ze met thee en de heerlijke taart van Lize (dit heb ik begrepen van betrouwbare bronnen). Sophie en ik zaten ook thuis met onze kop thee. 

We begonnen met het brainstormen voor de kaarten die we tijdens kerst gaan verkopen. Iedereen had een voorwerp meegenomen dat te maken had met kracht en kwetsbaarheid. Deze hebben we even kort besproken. Bernadette liet ons een boek zien van Paul Faassen. Hij maakt van vlekken vogeltjes. Hij kiest de kleuren maar laat het lot vervolgens over aan de waterverf. 

Wij moesten ook gaan experimenteren met vlekken en waterverf. Dat is met onze groep nog niet zo makkelijk want we zijn allemaal een tikkeltje perfectionistisch. Sophie en ik verzamelde alle spullen die we thuis hadden om ook met deze opdracht aan de slag te gaan. Uiteindelijk was iedereen lekker aan het experimenteren. 

Iedereen was zo goed bezig dat Sophie en ik Bernadette aan de tijd moesten herinneren. We hebben nog een polaroid met iedereen helaas pakte de camera de tafel dus waren wij een groot zwart vlak. Ondanks de complicaties was het weer een geslaagd atelier! Tot volgende week! 

Groetjes Rózsa

Voor meer foto’s, ga naar fotoalbum