11e dinsdag, 5 januari 2021

Voor het eerst een atelier zonder taart en thee!

We zitten namelijk allemaal thuis door nieuwe maatregelen… Maar Bernadette vindt altijd een manier om er een gezellige avond van te maken! Ze had namelijk een Teamsvergadering voor ons klaargezet!

We deden een rondje met hoe het met iedereen ging en wat we in de vakantie hadden gedaan. Ons vakantie opdracht was om de film van Frida te kijken, hij is alleen niet beschikbaar op Netflix en Bernadette was daarom ook de enige die hem heeft gezien. Bernadette heeft in grote lijnen het leven van Frida aan ons uitgelegd en waarom ze zo’n sterke vrouw is en dit kan uitbeelden in haar kunst.

We gingen een foto van onszelf maken geïnspireerd op de stijl van Frida, we gingen hier namelijk een collage van maken. Bernadette stuurde ons vanmiddag nog wat inspiratie. Veel maakten de collage op de IPad, je kon hierdoor leuk spelen met transparantie. Maar je mocht ook op papier werken als je dit fijner vond. Tijdens het maken van deze collages ging iedereen tijdelijk uit de teamsvergadering, om 20:30 kwam iedereen weer binnenstromen en bespraken we onze kunstwerkjes. Omdat we nu niet hoefden op te ruimen waren we iets eerder klaar.

We hopen allemaal zo snel mogelijk weer in ons lokaal 306 te zitten, we zullen het zien. Volgende week in ieder geval nog online! En volgens mij de week daarna ook nog.

Natuurlijk kan je nog altijd ons fotoalbum bezoeken

Tot volgende week, groetjes Britt!